Challengers gezocht: Troy Challenge v2

Attractiepark Toverland organiseert vanwege haar 15-jarig bestaan samen met Stichting Heppie de Troy Coaster Challenge 2016. Twaalf challengers gaan op 4 en 5 juni voor het goede doel 24 uur in de snelste, langste én hoogste houten achtbaan van de Benelux, Troy. Tijdens de Challenge worden er diverse acties georganiseerd, waaronder de verkoop van de overige zitjes. Alle opbrengst hiervan gaat naar het goede doel: Stichting Heppie, omdat ieder kind aandacht verdient!

Het pretpark organiseert dit niet voor het eerst, al eerder was er een Troy Challenge die toentertijd voor de Doe een Wens stichting georganiseerd werd en nog eerder een marathon op Booster Bike die minder succesvol eindigde. De eerdere marathon op Troy was echter wel een succes en eentje waarbij de reserve van een reserve deelnemer Jos door kon dringen tot de daadwerkelijke challenge en deze met ‘gemak’ volmaakte. Daarover schreef hij dit verslag.

Een dagje onbezorgd kind zijn

Stichting Heppie zet zich in voor kwetsbare kinderen in Nederland die sociaal uitgesloten zijn en er alleen voor staan. Door armoede, ernstige problemen thuis of een gedragsstoornis krijgen ze niet de mogelijkheid aan te haken en mee te doen in onze maatschappij. Heppie laat zien dat het ook anders kan door het organiseren van vakanties en weekenden vol ontspanning, plezier en gezelligheid. Een plek vol positieve aandacht, waar ze vrienden maken en vooral onbezorgd kind kunnen zijn. “Jaarlijks mogen zo’n 600 kinderen die bij Heppie op kamp zijn gratis een dagje naar Toverland. Sommige kinderen kunnen gewoon niet geloven dat ze echt naar Toverland gaan, zo bijzonder is het voor ze. Een dagje echt gieren van de pret; spannende dingen beleven die ze eigenlijk niet durven, maar dan toch doen en lol met elkaar maken in de attracties. Het geeft de kinderen een ervaring om nooit te vergeten”, aldus Nina Schmitz, directeur van Stichting Heppie.

Koop een zitje en steun Heppie

Naast de 12 challengers die de 24 uurs uitdaging aangaan, kunnen bezoekers via www.toverland.nl/troychallenge voor een kwartier deelnemen aan de Challenge door een van de overige zitjes in Troy te kopen. Hierbij moet je wel diep in de buidel kunnen tasten, tickets gaan weg voor prijzen van 30 euro (’s nachts) tot 100 euro en meer (’s ochtends en ’s middags).

Durf jij de Challenge aan?

Toverland is nog op zoek naar Troy strijders die met ons deze 24 uurs uitdaging aan willen gaan voor het goede doel. Deelnemers dienen over een goede medische conditie en het nodige enthousiasme te beschikken om deze Challenge samen met ons tot een goed einde te brengen. Ben jij die waaghals die 24 uur achter elkaar in Troy gaat? Aarzel dan niet, aanmelden kan tot uiterlijk 8 april 2016 via www.toverland.nl/challengers-gezocht. Let op: Minimale leeftijd is 18 jaar tijdens de start van de challenge en deelname aan de testavond op 15 april is verplicht om deel te maken op een kans.

Om alvast in de sfeer te komen, dit filmpje toont de laatste loodjes van Troy Challenge 2010.

 


Dit nieuwsbericht is in 2016 geschreven door Michel Bons voor Inclined. Publicatie van afbeeldingen en teksten op andere websites dan Inclined is dan ook niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming. De teksten zijn geschreven door Michel Bons, de informatie afkomstig van het persbericht van Toverland. De afbeeldingen zijn afkomstig van Michel Bons.

Michel Bons Geschreven door:

SCHRIJF ALS EERSTE EEN REACTIE

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *