BIGGER, BETTER, BOUNCIER!

Sommige pretparkfans herkennen het vast wel ergens, met een jaloerse blik staan kijken naar alle kinderen die zich lekker uitleven in een ballenbad of op een springkussen met de gedachte: “Ik wil ook!” Maar volwassen mogen zelden tot nooit op de springkussens. Komt dat je bekend voor? Dan is het springkussen festival echt iets voor jouw! Vorig jaar nieuw en klein opgezet, maar door het succes is het dit jaar een stuk groter aangepakt: Op maar liefst drie locaties in Nederland voor in totaal vier dagen.

Organisator Michiel Döbelman zei vorig jaar „het is een festival waar springkussens en muziek samenkomen. Naast dit alles is er ook een apart gebied met andere opblaas dingen, je kan je uitleven op onder andere stormbanen, waterslides en ballenbakken!” Dit jaar komt ook het grootste springkussen ter wereld naar het festival; dit monster is ruim 4000 kilogram, en meet 40 bij 20 meter en heeft een capaciteit van 200 bezoekers en het is te zien bij alle drie de locaties.

Terwijl jij je uitleeft op alle luchtkastelen, slides en stormbanen word er op de achtergrond muziek gedraaid, dit jaar staan onder andere Dirtcaps, Mightyfools, Benny Rodrigues en de DJ’s van 90’s NOW op het programma. Nieuw dit jaar is een overdekte mega ballenbak en is in vergelijking tot vorig jaar het wipe- out area flink uitgebreid.

Ben je enthousiast geworden? Je kan het festival bezoeken op 02 en 03 juli in Amsterdam, 06 augustus in Enschede en 03 september in Eindhoven. Tickets (a 29,50) kunnen gekocht worden via de website springkussenfestival.nl. Op dit moment zijn alle tickets nog verkrijgbaar. Let wel: Het festival is 18+.

Om af te sluiten de aftermovie van 2015 en de teaser van 2016.

 

Michel Bons Geschreven door:

SCHRIJF ALS EERSTE EEN REACTIE

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *